Kruidkoek

Foto Kruidkoek
Kruidkoek 2019

KRUIDKOEK is een totaal uit de hand gelopen jongensdroom. Vier vrienden die zichtbaar plezier beleven aan hun uitlaatklep: muziek maken zonder concessies.

Met hun eigen obscure mix van jazz, rock, zelf geknutselde lichtshows en een flinke dosis improvisatie en humor is ieder optreden weer een verrassing, niet in de laatste plaats voor de band zelf. 

De afgelopen jaren heeft de band de Nederlandse alternatieve pop- en jazzscene uitvoerig verkend. Zo waren ze te zien in de Popronde en speelden ze onder andere in de Melkweg, Paradiso, Jazz International Rotterdam en So What’s Next. Ook hebben ze een samenwerking met dichter Joost Oomen waarmee ze in 2019 onder andere op Oerol staan, en spelen ze een educatief programma voor scholen.

In het Bimhuis presenteert Kruidkoek maart 2020 hun nieuwe album GarageJazz. Deze avond wordt een groot feest met een aantal speciale verrassingen.

Kruidkoek is: Tijmen Kooiker – gitaar, Nick Feenstra – sax, Reindert Kragt – bas, Bram Knol – drums

Dit is écht een band, een collectief met een geweldige chemie en speelplezier.” –  Yuri Honing

Zondag 10 november 2019 I Windkracht 13 I Zaal open 14.00 uur I Aanvang 15.00 uur I Toegang €15,00, <23 jr €10,– I Voorverkoop €2,50 korting

www.kruidkoek.com