Ikarai & Sanne Rambags

Zondag 27 juni 2021 – Jazzclub Nieuw & Diep in Stadshal De Kampanje

Er zijn nog kaarten!
Met vaste zitplaats en 1,5 meter afstand kunt U zonder mondkapje en mét een drankje genieten van het verhaal, de muziek en de visuals. Koop een kaartje via de website van De Kampanje en blijf thuis bij klachten. Wij vertrouwen erop dat ons publiek zich verantwoordelijk gedraagt.

Teaser Kafka on the shore

Eindelijk weer! Na 15 maanden uitstellen, opnieuw plannen en weer uitstellen, kan stichting Nieuw & Diep weer doen waarvoor het is opgericht. We zijn druk bezig om de muziekliefhebbers van Den Helder en omstreken te ‘bedienen’ met een reeks concerten van hoog niveau.

In 2020 konden we slechts twee concerten realiseren in Theater de Kampanje. Één nog precorona in de KeyKegzaal en de ander onder het coronaprotocol in de voormalige Stadshal. Beiden waren zeer geslaagd, ook omdat de samenwerking met onze nieuwe partner Theater de Kampanje uitstekend bleek te zijn.                      

Nieuw & Diep is druk bezig om het najaarsseizoen in te vullen. Op 19 september het eerste concert. Op 24 oktober speelt Ben van den Dungen Quartet het Coltrane project en op 21 november Yuri Honing Acoustic Quartet ‘Bluebeard’.

Maar we openen het muzikale jaar 2021 op 27 juni a.s. met een heel bijzonder theatraal concert; “Kafka On The Shore”, door het jonge gezelschap Ikarai met als speciale gast zangeres Sanne Rambags. Ikarai bestaat uit: Julian Schneemann (piano), Jeroen Batterink (drums), Tessel Hersbach (viool), Yanna Pelser (altviool), Bence Huszar (cello) en Camiel Jansen (contrabas).  De visuals worden verzorgd door Bas ten Berge (V&J).

Samen verzorgen zij een beeldende en muzikale vertolking van de beroemde roman van Haruki Murakami “Kafka On The Shore”. Ze noemen het zelf ‘een nieuwe vorm van concertbeleving’, geïnspireerd door het magische verhaal met z’n fabelachtige elementen als ‘pratende katten’ en ‘uit de lucht vallende vissen’. De teksten van Frank Siera zijn gebaseerd op de ‘gedachten van de hoofdfiguren in het boek, waarbij het begrip tijdloosheid een grote rol speelt. Het stuk werd al met veel succes opgevoerd in het BIM-huis Amsterdam en De Doelen Rotterdam. Den Helder beleeft de allerlaatste uitvoering met Sanne Rambags.

Door het NU geldende coronaprotocol mogen we meer kaarten verkopen! Wij houden ons aan het 1,5 meter protocol, dus testen of vaccinatiebewijs zijn niet nodig!

Zondag 27 juni 2021 Jazzclub Nieuw & Diep in de Stadshal in Clubsetting
Zaal open 14.45 uur I Aanvang concert 15.00 uur I Toegang €15,00