Murakami

Poster Ikarai speelt Murakami

Na de roemruchte voorstelling “Muhammad” waar Ikarai een ode bracht aan bokslegende Muhammad Ali, nemen ze ditmaal het publiek mee in de geest van de Japanse schrijver Haruki Murakami om zo op een driedimensionale manier zijn wereldberoemde roman ‘Kafka On The Shore’ te ervaren.

In een bijzondere samenwerking met vocalist Sanne Rambags (winnaar Edison 2019) en visual artist V&J geven zij een nieuwe draai aan Murakami’s verhaal; De jonge Kafka ontvlucht zijn ouderlijk huis vanwege de sombere voorspellingen van zijn vader. Zijn reis brengt hem naar het oosten van Japan, maar ook daar ondervindt hij dat sommige voorspellingen onontkoombaar zijn.

Ikarai laat de werelden van klassieke compositie en improvisatie samenkomen als een soundtrack voor een woordloos verhaal, dat zij met uitsluitend eigen werk tot leven brengen. In Murakami versmelten improvisatie, compositie en vertelling samen tot een nieuwe vorm van concertbeleving.

Zondagmiddag 27 juni 2021 I Jazzclub Nieuw&Diep in Stadshal De Kampanje I Aanvang 15.00 uur I Zaal open 14.45 uur I Toegang €15,–

De kaartverkoop begint op een later, nader te bepalen tijdstip. Een voorinschrijving is al wel mogelijk op de website van Theater De Kampanje via onderstaande button.

l