Ikarai – Sanne Rambags – V&J

Zondag 27 juni 2021 I Jazzclub Nieuw & Diep – Stadshal Theater De Kampanje

In verband met de maatregelen van de overheid tegen corona is het concert verplaatst naar 27 JUNI 2021.

Na de roemruchte voorstelling “Muhammad” waar Ikarai een ode bracht aan boxlegende Muhammad Ali, nemen ze ditmaal het publiek mee in de geest van de Japanse schrijver Haruki Murakami om zo op een driedimensionale manier zijn wereldberoemde roman ‘Kafka On The Shore’ te ervaren. In een bijzondere samenwerking met vocalist Sanne Rambags en visual artist V&J geven zij een nieuwe draai aan Murakami’s verhaal.

Ditmaal nemen zij het prachtige boek ‘Kafka On The Shore’ van Haruki Murakami onder handen, waarin de jonge Kafka zijn ouderlijk huis ontvlucht vanwege de sombere voorspellingen van zijn vader. Zijn reis brengt hem naar het oosten van Japan, maar ook daar ondervindt hij dat sommige voorspellingen onontkoombaar zijn.

Ikarai laat de werelden van klassieke compositie en improvisatie samenkomen als een soundtrack voor een woordloos verhaal, dat zij met uitsluitend eigen werk tot leven brengen. In Murakami versmelten improvisatie, compositie en vertelling samen tot een nieuwe vorm van concertbeleving.

Sanne Rambags – vocals, Julian Schneemann – piano, Jeroen Batterink – drums, Tessel Hersbach – viool, Yanna Pelser – altviool, Bence Huszar – cello, Camiel Jansen – contrabas, Bas ten Berge – visuals

Zondagmiddag 27 juni 2021 I Jazzclub Nieuw&Diep Stadshal De Kampanje I Aanvang 15.00 uur I Zaal open 14.30 uur I Toegang €15,–

Meer informatie over de kaartverkoop bij de kassa van Theater De Kampanje volgt zodra er meer duidelijkheid is over de heropening van de theaters.