Broken Brass

Zondag 19 september 2021 I Jazzclub Nieuw & Diep I Stadshal Theater De Kampanje

Broken Brass

Op 19 september 2021 opent Nieuw&Diep de deuren van de jazzclub voor de aftrap van het nieuwe seizoen met een knaller: Broken Brass

Met kerst jazzcafé 2019 speelde deze daverende feestband bij het laatste concert op onze vorige locatie Galerie Windkracht 13 de pannen van het dak. Nu op herhaling in de Stadshal van Theater De Kampanje, onze huidige concertlocatie.

Toen de acht bandleden van Broken Brass een jaar of acht geleden voor het eerst van zich lieten horen,  scoorden de drummer en zeven koperblazers meteen een radiohit met hun versie van het nummer Thrift Shop, bekend van het Amerikaanse duo Macklemore & Ryan Lewis.

De band brengt de levendige New Orleans brass-muziek naar een geheel nieuw niveau en weet origineel repertoire zodanig te vertolken dat niemand stil kan blijven staan. In de afgelopen jaren trok het ensemble als een wervelwind door Europa om meer dan 400 concerten te geven in clubs en op festivals als North Sea Jazz.

Recensie Broken Brass Ensemble 2019

Broken Brass Ensemble
Broken Brass in Windkracht 13

Zondag 19 september I Zaal open 14.45 uur I Aanvang 15.00 uur I Toegang €15,–Kaarten nu te koop via de kassa van Theater De Kampanje.

Vanaf nu werken wij met een coronatoegangsbewijs. Dit is vanuit het RIVM verplicht voor iedereen van 13 jaar of ouder in ruimtes waar meer dan 75 personen bijeen zijn. U toont bij de entree (naast uw toegangskaartje) uw coronatoegangsbewijs. Bij gebruik van deze coronatoegangsbewijzen wordt de 1,5 meter afstand tussen het publiek in de zaal losgelaten. In onze JazzClub is er de mogelijkheid om, indien gewenst wél de 1,5 meter afstand te bewaren.