Rob Mostert Trio

De themamiddag ‘Dag van de Gitaar’ die op zondag 20 september georganiseerd zou worden door Triade in samenwerking met De Kampanje en Jazzstichting Nieuw&Diep is uitgesteld naar 2021.

Het Rob Mostert trio met Rob Mostert op Hammondorgel, gitaarvirtuoos Jerôme Hol en drummer Erik Kooger zal op 20 september ‘onder virus voorbehoud’ wel een optreden verzorgen.

Jerôme Hol

Rob Mostert is een van de toonaangevende bespelers van het Hammond B3 orgel in ons land, die veel soul en gospel in zijn spel legt en het orgel laat grommen en kreunen dat het een lieve lust is.

Jerôme Hol is een uit Hoorn afkomstige gitarist uit de buitencategorie. Hij speelde lang in de Hans Dulfer Band en heeft zijn eigen trio, waarin hij zijn zelfgeschreven composities uitvoert. Hij is niet alleen door jazz, maar ook zeer geïnspireerd door rockmuziek en in zijn spel hoor je duidelijk de invloed van Jimi Hendrix, maar hij heeft hierbij een volkomen eigen stijl ontwikkeld, die zowel bij jazzcats als rockers in de smaak valt.

Het trio wordt gecomplementeerd met drummer Erik Kooger, die zijn sporen verdiend heeft bij artiesten als Jules Deelder, Gino Vanelli, Bas van Lier en Hans Dulfer.

Zondag 20 september 2020 I KeyKeg Jazzcafé open 14:00 uur I Aanvang 15:00 uur I Kaarten € 15, jongeren tot 23 jaar € 10, verkrijgbaar bij De Kampanje en op 20 september aan de zaal (voor zover beschikbaar).

De kaartverkoop start op 1 september via de kassa van Schouwburg De Kampanje, op 20 september is de kaartverkoop aan de zaal.